Zoeken
Menu

Per 10 juni 2013 zal de heer Martin Trampe als Algemeen Directeur de eindverantwoordelijkheid voor Solar Nederland B.V. op zich gaan nemen. Tevens wordt hij lid van het internationale Solar management team. Momenteel neemt Martin Trampe deel aan een intensief nationaal en internationaal inwerkprogramma.

Martin Trampe is 58 jaar oud, heeft de Nederlandse nationaliteit en heeft een Masters degree in financiën & management. Hij heeft voor het grootste deel van zijn carrière gewerkt in de verkoop binnen de IT-industrie en het meest recent was hij Algemeen Directeur van Canon Nederland gedurende 11 jaar. Daarvoor was Martin Trampe werkzaam als Algemeen Directeur bij Parity Solutions B.V. en sales en marketing directeur bij RAET IT Services / Getronics.

“De bouwsector in Nederland staat onder druk en vraagt, mede gelet op de technologische ontwikkelingen, om een andere aanpak. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de branche en samen met mijn ervaring en mijn 2 persoonlijke motto’s ‘afspraak is afspraak’ en ‘open en eerlijk communiceren’ een succesvolle bijdrage te kunnen leveren aan de samenwerking met onze relaties.”

Group-CEO Flemming H. Tomdrup, die werd benoemd als tijdelijk Algemeen Directeur van Solar Nederland op 13 december 2012 zal in deze positie blijven tot en met 9 juni 2013.

Ook interessant