Zoeken
Menu

De SOL-Energymanager bestaat uit een geïntegreerde omvormer met accu’s waardoor verliezen tot een minimum beperkt zijn. Regelt laden van de accu’s en het gebruiken van de energie zelfstandig. Ook kunnen via externe contacten apparaten of installaties worden ingeschakeld, op het moment dat dit het meest geschikt is.

De SOL-Energymanager bestaat uit een geïntegreerde omvormer met  accu’s waardoor verliezen tot een minimum beperkt zijn. Regelt laden van de accu’s en het gebruiken van de energie zelfstandig. Ook kunnen via externe contacten apparaten of installaties worden ingeschakeld, op het moment dat dit het meest geschikt is.

Op dit moment kunt u door Solutronic’s speciaal gebouwde klantenportal de opbrengsten van de SOL-Energymanager monitoren. Dit stelt u in staat om met gemak toezicht te houden op uw zonne-energiesysteem, op elk moment van de dag via internet. De portal geeft de autarkie rating en in-huis verbruik en PV generatie niveaus en een duidelijke visualisatie van de prestaties van de installatie. 

Ook interessant