Zoeken
Menu
'Landport's batterij-oplossing gebruikt bij het duurzaamste distributiecentrum in de Benelux'

Een 40-voet container met daarin een 1 megawattuur duurzame batterij-oplossing, die het overschot aan opgewekte energie opslaat, zodat deze stroom in de avond of nacht naar wens gebruikt of terug geleverd kan worden: hiermee voorziet Landport een bijna 40.000 vierkante meter distributiecentrum gegarandeerd 10 jaar van energie.

Landport heeft dit jaar meegewerkt aan de realisatie van het meest duurzame distributiecentrum in de Benelux. Bovenop het distributiecentrum van Prologis liggen meer dan 9.000 door Sunrock geleverde zonnepanelen, waarvan de jaaropbrengst genoeg is voor ruim 400 huishoudens. 

Dit is één van de grootschalige opslagsystemen van Landport, waarbij Landport als hardware partner heeft gezorgd voor de ontwikkeling en realisatie van deze 1 MWh super batterij. Dankzij het samenspel van de hardware van Landport en de software van iwell kunnen de zonnepanelen bijna altijd werken op vol vermogen. De combinatie met de laadpaalinfrastructuur wat kan laden vanuit de batterij, laat zien dat dit pand klaar is voor de toekomst!

Met bijna 30 jaar ervaring in accu’s en batterijen toont Landport aan dat ze een krachtige, betrouwbare partner voor duurzame energieopslag is. Met het aanbieden van grote en kleine energie opslagsystemen heeft Landport haar horizon jaren terug verbreedt en speelt ze in op de toekomst. Hierin speelt duurzaamheid een nog grotere rol. 

Ook interessant