Zoeken
Menu
Waterzijdig inregelen: tips & tricks Bron: Remeha, Beeld: Shutterstock

Wat weet jij over waterzijdig inregelen? Het onderwerp is een hot item in tijden waarin energiebesparing en meetbare prestaties gevraagd en geëist worden. Spijker je kennis bij met bijvoorbeeld een online webinar.

Een waterzijdig ingeregelde verwarmingsinstallatie kan tot tientallen procenten beter presteren dan een cv-installatie waarbij niet gekeken is naar de balans en het samenspel tussen opwekker, leidingsysteem, pomp en afgiftesysteem. Juist in een tijd van verduurzaming van bestaande installaties is het waterzijdig inregelen een onmisbare handeling.

Remeha organiseert op dinsdag 5 juni in samenwerking met Eisma Bouwmedia en IMI Hydronic Engineering een online webinar over dit onderwerp. In het webinar wordt praktische informatie, tips en trucs en kennis en kunde gedeeld over waterzijdig inregelen. Daarnaast leert de kijker over het onderscheidend vermogen van waterzijdig inregelen en de werking hiervan.

Sprekers tijdens het webinar zijn Marius Valk, technisch instructeur bij Remeha, en Ed IJtsma, account manager bij IMI Hydronic Engineering. Het online webinar wordt gepresenteerd door Eddy Buiting van Eisma Bouwmedia.

Ook interessant