Zoeken
Menu
Vakbeurs Light + Building vanwege coronavirus uitgesteld tot september 2020

De vakbeurs Light + Building wordt uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Beursorganisator Messe Frankfurt heeft besloten het evenement uit te stellen naar midden tot eind september 2020.

Doordat het coronavirus deze week Italië heeft bereikt, stelt de beursorganisatie een nieuwe analyse van de situatie te hebben gemaakt in nauwe samenwerking met de volksgezondheidsautoriteiten van Frankfurt. Er was al geadviseerd om een extra gezondheidscontrole uit te voeren voor gasten uit China, wat voor Messe Frankfurt een enorme uitdaging zou zijn.

Bovendien worden steeds meer reisbeperkingen ingevoerd, waardoor het voor zowel bezoekers als exposanten moeilijk is om de beurs bij te wonen. Daarom hebben de organisatoren besloten Light + Building uit te stellen.

De samenwerkingspartners van Messe Frankfurt, Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie (ZVEI) en Zentralverband der Deutschen Elektro- und Informationstechnischen Handwerke (ZVEH), ondersteunen het besluit. De belangrijkste Italiaanse brancheverenigingen ondersteunen de beslissing ook. Na Duitsland komen de grootste groepen exposanten en bezoekers uit China en Italië.

Ook interessant