Zoeken
Menu
TVVL maakt verder leren nog aantrekkelijker

TVVL, het kennisplatform voor mens en techniek, wil studenten meer zekerheid bieden en heeft daarom de 'Raar Jaar Actie' bedacht. Na de zomer, met korting, aan een opleiding beginnen en gespreid betalen.

"Ook nu, of misschien wel juist in deze tijd, is het belangrijk om te blijven investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling", stelt  TVVL. "De energietransitie en technologische ontwikkelingen staan immers niet stil en de behoefte aan vakkennis is onverminderd hoog." TVVL maakt de drempel om deel te nemen aan haar opleidingen en cursussen daarom extra laag. Zo gaan de lessen altijd door om studievertraging te voorkomen: indien niet klassikaal, dan via online lessen. Ook hanteert TVVL het ‘Nieuwe Normaal in het Leslokaal’ om de kans op coronabesmetting te minimaliseren en is het mogelijk om zonder verplichting een kosteloze optie op één van onze opleidingen of cursussen te nemen. 

Tegemoetkoming studiekosten

Investeren in professionals kost niet alleen tijd, maar brengt ook deelnamekosten met zich mee. TVVL leden krijgen hierin een tegemoetkoming in de vorm van 15% korting op de cursusprijs. Daarnaast verstrekt OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds van de installatiebranche, subsidies via 3 verschillende regelingen. Met expertise en financiële steun proberen zij de drempel tot opleiding en ontwikkeling zo laag mogelijk te maken. Zo er is de Ontwikkelingsstimulerings Regeling (ORS), zijn er scholingsvouchers beschikbaar en stimuleert OTIB zij-instromers via de VIZI regeling (Voorschakelen Installatietalent Zij-Instroom Installatiebranch). Ook de overheid landelijke en regionale bieden subsidies. Al deze initiatieven benadrukken het belang van blijven investeren in kennis.

Ook interessant