Zoeken
Menu
Orange Climate verlengt het kennispartnerschap bij TVVL

TVVL laat weten dat Orange Climate de overeenkomst als kennispartner van TVVL met 3 jaar heeft verlengd. "In deze onzekere tijd is het extra waardevol dat de kennispartners vertrouwen in TVVL tonen en het belang van verbinding binnen de branche onderstrepen. Met het kennispartnerschap draagt Orange Climate bij aan kennisontwikkeling op hun eigen expertisegebied." TVVL draagt als kennisknooppunt, bij aan oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst.

Orange Climate heeft zich 6 jaar geleden als een van de eerste kennispartners aan TVVL verbonden. Sindsdien is het aantal TVVL kennispartners uitgegroeid tot 10. We zien graag dat de kennispartners de komende jaren een actieve rol pakken, om zo richting te kunnen geven aan hun vakgebied. Als aanvulling op het kennispartner netwerk sparren ook de marketeers van de kennispartners op regelmatige basis met elkaar in gezamenlijke meetings. Zo kan nog meer lering getrokken worden uit best practices en uitdagingen.

Orange Climate

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en samen nieuwe concepten ontwikkelen, is waar het continu om draait bij Orange Climate. “Kennispartnerschap van TVVL is hier een vanzelfsprekend onderdeel van”, geeft directeur William Baars aan. “Door samen te werken met belangrijke Nederlandse bedrijven in de branche en kennis te blijven delen, maken we er iets moois van. Ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we ons op dit moment in bevinden”. 

De bijdrage van TVVL Kennispartners wordt onder andere zichtbaar in kennisdeling tijdens lezingen, cursussen, het TVVL Magazine en onderzoek. 

Ook interessant