Zoeken
Menu
Open dagen bij technisch opleider Aeres Tech in EDE op 14 & 15 januari

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari zijn er bij technisch opleider Aeres Tech uit Ede open dagen. Jongeren kunnen informatie inwinnen voor verschillende technische mbo-opleidingen. Geïnteresseerden die een carrière ambiëren als monteur in de landbouw- en koudetechniek kunnen tijdens de open dagen kennis maken met het monteurs vak.

Al jaren is er een schreeuwend te kort aan goed opgeleide monteurs en technici. Aeres Tech gevestigd aan de Zandlaan 29 in Ede beschikt over een gigantische opleidingscentrum waar studenten worden opgeleid tot specialist en monteur van trekkers, landbouwmachines, combines, hakselaars en drones. O

Opbouw opleidingen 

"Tijdens de opleiding leren studenten reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Ze leren sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leren ze machines te keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.’’ zegt: Jeroen Ekkelenkamp, bbl coördinator van Aeres Tech. 

"Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van verschillende grote trekker merken. Kies je voor een opleiding bij Aeres Tech? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist!’’, aldus Ekkelenkamp.

Laat je inspireren

Op vrijdag 14 januari tussen 16:00 en 20:00 & zaterdag 15 januari tussen 10:00 en 14:00 zijn trainers en studenten aanwezig om geïnteresseerden te helpen bij hun studiekeuze (vrije inloop). Er worden rondleidingen gegeven en op het opleidingsplein zijn er verschillende activiteiten te beleven waarbij het monteurs vak wordt gepromoot. 

Aanmelden open dag

Enthousiast geworden en wil je meer weten over deze technische opleidingen? Meld je dan aan voor de open dag via www.aerestech.nl/opendag 

Ook interessant