Zoeken
Menu
NVKL op VSK 2016 Foto: VSK

​Op de VSK-beurs van 2 t/m 5 februari in de Jaarbeurs Utrecht vindt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Verwarming, Sanitair en Klimaatbeheersing. De brancheorganisatie koudetechniek & klimaatbeheersing (NVKL) zet haar beursdeelname in het teken van ‘Samen maken we de toekomst’.

Vanuit de vereniging worden lezingen in het VSK-theater gegeven over belangrijke onderwerpen op dit moment; recente en gewijzigde wetgeving, koudemiddelen, certificering en veiligheid. Op de NVKL-stand zelf staat alles in het teken van de toekomst; verenigen & samenwerken, innovatie & duurzaamheid en kennis & ontwikkeling.

Gedurende de beursweek zijn er verschillende activiteiten op de NVKL-stand in hal 10:

Dinsdag: Scholierendag

Na enkele jaren afwezigheid heeft opleidingsfonds OTIB besloten om de scholierendag weer te organiseren. Het doel van deze scholierendag is om jongeren in opleiding te betrekken bij de branche en ze te informeren over producten, bedrijven en innovaties. OTIB organiseert diverse looproutes langs de verschillende stands. Op elke stand moeten vragen beantwoord worden. De NVKL doet hier uiteraard aan mee!

Donderdag: Uitreiking Koeltrofee 2016

De hele beursweek staan de drie genomineerde koeltechnische innovaties op de stand van de NVKL. De uitreiking van de Koeltrofee 2016 is op donderdag 4 februari om 14.00 uur. Iedereen is welkom om de uitreiking bij te wonen.

Vrijdag: Uitreiking Vakkanjers

Vier koeltechnische talenten strijden tijdens de beurs voor de eretitel Beste jonge koelmonteur. Op de stand staan vier koelopstellingen waar aan wordt gewerkt. Op vrijdag om 14.00 uur wordt de uiteindelijke winnaar gekozen.      

Ook interessant