Zoeken
Menu
Nieuwe platform InstallatieProfs positief onthaald Foto: Shutterstock

Op 9 maart werd een nieuwe website gelanceerd waarop InstallatieProfs en Elektrotechniek365 voortaan samen verder gaan. Inmiddels zijn we bijna een maand onderweg met het nieuwe 'InstallatieProfs' en hebben we bij onze lezers gevraagd wat zij er tot nu toe van vinden. Wat vinden ze goed, wat kan nog beter en wat voor cijfer geven ze ons?

De E- en W-sector groeiden in de afgelopen jaren steeds verder naar elkaar toe en zodoende besloot de Jaarbeurs om InstallatieProfs en Elektrotechniek begin maart samen te voegen. De lancering van de nieuwe website wilden wij natuurlijk vieren met onze lezers. Om die reden konden de nieuwsbrieflezers die hun eerste indruk van de website met ons deelde een Forever-Lite knikzaklamp winnen (winkelwaarde €59,-). Voor ons was dit een mooie manier om de mening van onze lezers te horen. 

Positieve reacties

We zijn blij met alle positieve reacties die we hebben ontvangen. Veel lezers geven aan dat zij de website “overzichtelijk” en “duidelijk” vinden. Dat is precies wat wij belangrijk vonden: een duidelijk overzicht van producten en nieuws voor installateurs. Want installateurs willen graag weten wat er te krijgen is in de installatiebranche. Verder lazen we veelvuldig dat onze website wordt bestempeld als “mooi", "actueel", "snel" en "goed scanbaar.” Van de lezers van het voormalige InstallatieProfs (W-sector) kreeg het nieuwe InstallatieProfs een 8,1 van de lezers die voorheen Elektrotechniek365 (E-sector) bezochten lag dit cijfers zelfs nog iets hoger: 8,5.

Verbetering 

Naast de positieve reactie wilden we van onze lezers ook weten wat we nog kunnen verbeteren, want een website is nooit af. Veel van de lezers konden zo snel niets ter verbetering noemen. Een aantal lezers miste de zoekfunctie, de social media buttons bij artikelen en vonden dat op grote schermen de zijkanten van het scherm beter benut kunnen worden. Deze en andere zaken hebben we genoteerd zodat we de komende periode de website steeds een stukje beter kunnen maken. 

And the winner is ...

Onder de lezers die hun reactie gaven op het nieuwe platform hebben we tien Forever-Lite knikzaklampen verloot.

Wij willen graag de volgende mensen feliciteren:

  • Dick Oosterhof uit Oudewater
  • Mimoun Hannun uit Amsterdam
  • Rob van den Tillaart uit Gemert
  • René Stout uit Nieuw Lekkerland
  • Henk Averink uit Rijssen
  • Jean Kisters uit Brunssum
  • Patrick van Kampen uit  Dinxperlo
  • Rob van Nierop uit Barendrecht
  • Arjan van Oorschot uit Zundert
  • Bart Vonhoff uit Utrecht

Ook interessant