Zoeken
Menu
Genoegen redenen om de VSK beurs te bezoeken Tekst: Cas Wegman - Foto: Marijn van der Meer

​Nog iets meer dan een week en dan start de VSK 2016 en er zijn genoeg redenen om deze speciale vakbeurs te bezoeken. Van 2 tot en met 5 februari zullen vele bedrijven uit de installatiebranche hun nieuwste innovaties aan u tonen. De VSK staat dit jaar in het teken van de klimaatdoelstellingen en de exposanten richten zich daarom op het centrale thema van de VSK: ‘Kennis omhoog, verbruik omlaag’.

Brand Manager Cas Wegman van Jaarbeurs vindt dat een gevoelige snaar is geraakt. “Het thema slaat aan, elke exposant licht er op zijn stand één product uit dat een substantiële bedrage levert aan deze doelstelling. We presenteren hiermee een bloemlezing aan producten die de komende jaren toonaangevend zullen zijn.”

“VSK 2016 is opgebouwd langs de lijnen van Product, Kennis, Netwerken en Fun.”

Cas Wegman: “Het product komt uitgebreid aan bod bij exposanten, kennisdeling via vier theaters op de beursvloer, netwerken gebeurt op de (VIP) terrassen en VSK Borrel. Mag een beurs ook een beetje leuk zijn? Daar zorgen we voor via de VSK Games. Kortom, VSK biedt de installateur een pallet aan mogelijkheden om kennis te verwerven zodat het verbruik omlaag kan, want dat is toch de rode draad."

Klik hier om je direct te registreren voor de beurs. 

Installatieprofs op de beurs

Uiteraard zal ook InstallatieProfs een stand hebben op de beurs. Je kan ons vinden in hal 10 op stand E015. Terwijl je daar bent, doe dan mee met de quiz en maak kans op een I-pad Air.

En dat is niet de enige actie van InstallatieProfs, want we geven ook een gereedschapskist weg. Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze prijs? Like onze Facebook en laat aan ons weten welk gereedschap voor jou onmisbaar is en waarom.

Grote namen

VSK is binnen de Benelux de meest toonaangevende beurs op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing enkoudetechniek. Wegman is daarom trots dat enkele grote en toonaangevende bedrijven, zoals Vaillant, Siemens,Trox Nederland en System Air, weer terugkeren op de beursvloer.

VSK Awards

En vergeet daarbij uiteraard ook de VSK Awards niet. Producten die na 1 januari 2014 op de markt moeten zijn gebracht worden gejureerd in de categorieën Energiebesparing, Design, Systeemoplossingen en Installateurszaken. Een jury bestaande uit louter deskundigen houdt de inzendingen tegen het licht. “Genomineerd worden is al een eer, de winnaars kunnen in ieder geval rekenen op veel publiciteit. Ik kom in de publiciteit nog steeds de winnaars van 2014 tegen, besluit Wegman.”

Ook interessant