Zoeken
Menu
FMN  en TVVL gaan samenwerken

Met enthousiasme kondigen TVVL en Facility Management Nederland (FMN) aan om per 1 april 2022 samen te werken. TVVL uit Woerden gaat voor FMN de ledenadministratie, financiën, eventorganisatie en marketing uitvoeren. De 2 verenigingen zijn actief in de gebouwde omgeving en verwachten uit hun samenwerking voordelen voor hun respectievelijke leden, de sector én de maatschappij te behalen.

De onafhankelijke beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) verbindt al meer dan 25 jaar eindgebruikers, opdrachtgevers en leveranciers binnen het facilitaire domein en aangrenzende vakgebieden. FMN vertaalt economische, politieke, demografische en technologische ontwikkelingen naar passende oplossingen, die invloed hebben op de werkomgeving en ontmoetingsplekken, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en fabrieken. Michel Tobé, voorzitter FMN: “Om verder uitvoering te geven aan onze ambitieuze plannen, waren wij al enige tijd op zoek naar een nieuw bureau. In de gesprekken met TVVL merkten wij al snel hoe fijn het is om met een andere vereniging als partner samen te werken, juist omdat zij alle daarbij behorende facetten kennen. De keuze was voor ons dan ook snel gemaakt en we kijken uit naar waar onze samenwerking ons verder gaat brengen. Natuurlijk bedanken wij VDH uit Den Haag voor de samenwerking in de afgelopen 7 jaar.” 

John Lens, Directeur TVVL “Wij heten FMN van harte welkom. Wij gaan vanuit ons verenigingsbureau graag aan de slag voor FMN, en zien FMN en haar ledennetwerk ook als een mooie partner om verder mee samen te werken. Op inhoudelijke dossiers vullen wij elkaar mooi aan en ik denk dat we met elkaar mooie stappen kunnen zetten in het verbinden van professionals en het delen van kennis vanuit verschillende disciplines. Vanuit TVVL verzorgen wij al voor meerdere verenigingen en stichtingen de bureauwerkzaamheden, zodat we allemaal efficiënter werken en elkaars expertise optimaal gebruiken. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking en partnerschap!”

Ook interessant