Zoeken
Menu

De Week van de Bouw zal in 2015 plaatsvinden van 9 tot en met 13 februari 2015 in Utrecht. Vijf dagen lang een combinatie van vakbeurzen, gala, award uitreikingen, netwerkbijeenkomsten, festivals en congressen. Elke doelgroep binnen bouw en vastgoed krijgt hiermee zijn eigen gespecialiseerde evenement.

Gelijktijdig vinden plaats: BouwBeurs, Renovatie, Material Xperience, het Vakman Event en het Gala van de Nederlandse Bouw met de uitreiking van de Nederlandse Bouwprijzen. Tijdens deze week worden ook twee nieuwe evenementen gelanceerd: het Transformatie Festival en Interior Innovations.

De deelnemerswerving is al van start gegaan. De reacties vanuit de markt zijn tot nu toe ook positief, meldt marktmanager Martijn Carlier van VNU Exhibitions: “Samen met de markt hebben we een jaar lang aan het idee gewerkt. De formule is gebaseerd op een simpel maar doeltreffend principe: iedere doelgroep heeft zijn eigen informatieplatform. Specifieke informatie, voor specifieke doelgroepen op specifieke evenementen.”

Carlier: “Onze klanten willen met al deze nieuwe partijen, in hun nieuwe rollen en nieuwe samenwerkingsvormen communiceren en een relatie opbouwen.  Andere tijden vragen andere oplossingen, waarbij we kiezen voor verscheidenheid om maximaal recht te doen aan ieders rol.”

Ook interessant