Zoeken
Menu

Panelen en computers op schepen moeten te allen tijde optimaal functioneren, ook onder zware omstandigheden. Daarnaast moeten zij voldoen aan de verschillende internationale standaarden. De Winmate Marine Grade Panel PC’s, voldoen aan deze standaarden. Na de Box PC’s en TFT-displays van Winmate, is nu ook de nieuwe serie Marine Grade Panel PC’s gecertificeerd door DNV*.

De Winmate Marine Grade Panel PC heeft een laag energieverbruik en fanless design. Het is voorzien van een dimknop voor de achtergrondverlichting (0% -100%). De robuuste  aluminium behuizing met poeder coating design heeft een afdichtingsgraad IP65.  De PC kan worden gevoed met 9~36V DC en is voorzien van een hoge kwaliteit touch screen. Anti reflectie  protectie glas is optioneel. Het frontpaneel is voorzien van OSD control en biedt een hoge weerstand tegen schokken en trillingen. 

De hoogwaardige en goed leesbare displays kunnen worden voorzien van multitouch techniek. Hiermee kan geswiped of met twee vingers worden in- en uitgezoomd.  Uitlezing is zelfs in het sterkste zonlicht mogelijk met  anti-reflecterende (AR) coating  en transflective techniek zodat deze uitstekend presteert bij invallend zonlicht op open zee. 

Ook interessant