Zoeken
Menu
Theuws Techniek eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner

Theuws Techniek is de eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner (CAAP) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Met deze certificering speelt het installatiebedrijf in op de snelgroeiende vraag naar oplossingen voor videovergaderingen, als gevolg van het toenemende thuiswerken. Atlona is een bedrijf van netwerkleverancier Panduit dat volledig gespecialiseerd is in het wereldwijd leveren van professionele AV-systemen voor groepspresentaties, videovergaderen en -streaming. Als CAAP beschikt Theuws Techniek over alle benodigde kennis en ervaring voor het installeren en servicen van de Atlona-installaties.

Wij merken dat steeds meer bedrijven behoefte hebben aan een professionele oplossing voor het videovergaderen met collega’s, klanten en leveranciers”, zegt directeur Ferry Theuws. “Dat hebben ze eerst geprobeerd met apps en accessoires op de laptop, smartphone en tablet, maar de kwaliteit en continuïteit daarvan passen vaak niet bij het kwaliteitsimago dat bedrijven zelf in de markt nastreven. Met de Atlona AV-systemen bieden wij klanten een intuïtief te gebruiken studiokwaliteit oplossing, zoals bij Anvil Industries in Valkenswaard. Wij hebben mede voor Atlona gekozen omdat Panduit al zo’n 25 jaar onze vertrouwde leverancier is van hoge kwaliteit netwerkbekabeling.” 


Kennis en ervaring

“Theuws Techniek is een installateur die investeert in het uitbreiden van de benodigde kennis en ervaring voor het leveren, integreren en servicen van IP-gebaseerde oplossingen, waaronder AV-systemen”, zegt Robey Sjarbaini, Territory Manager Panduit Netherlands. “Het is voor ons al jarenlang een Panduit ONE Silver Partner die nu als eerste in geheel EMEA ook de Panduit Certified Atlona Advanced Partner erkenning heeft behaald. Theuws Techniek gaat in samenwerking met Panduit de Nederlandse markt voor Atlona ontwikkelen. Eind mei hebben veel mensen de kwaliteit van Atlona-systemen ervaren bij de livestreams in 22 landen van het Eurovisie Songfestival in Ahoy in Rotterdam.”

Ook interessant