Zoeken
Menu
Kwaliteit leveren in de installatiebranche

Stabiplan BV, CAD en Revit specialist voor de installatietechniek, heeft als eerste value added reseller in Europa van Autodesk Inc, wereldwijd marktleider in 3D-design, engineering en entertainment software, de titel Autodesk MEP Systems Engineering Specialist gekregen.

Persbericht Bodegraven maart 2012

Stabiplan voldoet als Autodesk Specialized Partner aan de eisen die Autodesk hiervoor stelt: investering in opleiding van medewerkers, een solide business plan, referenties en aantoonbare kennis en ervaring in de ondersteuning van klanten op het gebied van MEP engineering, ofwel in de installatietechniek.

Stabiplan eerste Autodesk MEP Systems Engineering Specialist in Europa

Deze nieuwe Autodesk Partner specialisaties maken het voor value added resellers mogelijk om hun expertise in het leveren van diensten aan een specifieke branche in de markt te zetten. Met het succesvol afronden van de vereiste opleiding en trainingen en het voldoen aan het door Autodesk gestelde niveau van dienstverlening, laat Stabiplan zien wat klanten mogen verwachten van een betrouwbare Autodesk Partner op het gebied van customer support, zowel technisch als commercieel.

Bewijs van kwaliteit

Met StabiCAD for AutoCAD en StabiCAD for Revit heeft Stabiplan een complete oplossing voor het ontwerpen van gebouwinstallaties. Vooral de kennis en ervaring binnen de installatiebranche zorgt ervoor dat het bedrijf klanten kan ondersteunen vanaf het begin. Van de keuze voor de software en de implementatie en inrichting op locatie tot een compleet trainingstraject.

Recente voorbeelden zijn er bijvoorbeeld in het advies en de implementatie van BIM bij verschillende installatiebedrijven. De testimonials hierover van Croon en HVM overtuigden Autodesk van de kwaliteit die Stabiplan daarin levert.

Joop Mensink, techniek manager, Croon Elektrotechniek
“Zie je BIM als een 3D-computersysteem, dan doe je het te kort. Het gaat over een andere manier van samenwerken. BIM is luisteren naar elkaar en samenwerken vanuit een gezamenlijk belang. Werd de installateur in het verleden behandeld als onderaannemer, tegenwoordig zijn de samenwerkende partijen volwaardige bouwpartners.”

Jeroen Rosendaal, elektrotechnisch engineer, Huisman & Van Muijen: “De pluspunten van het werken in 3D? Het grote voordeel, ongeacht of je in StabiCAD 8 for AutoCAD of StabiCAD 8 for Revit ontwerpt, is natuurlijk het duidelijke eindbeeld. We kunnen goed controleren op aanlopers met de bouwconstructies, dat gaat veel sneller dan voorheen."

Ook interessant