Zoeken
Menu
​De lifestyleserie voor iedere badkamer Foto: persbericht Hüppe

Het hebben van een walk-in douche biedt veel ruimte en comfort en een instapbreedte die op persoonlijke behoefte kan worden gemaakt. Met de nieuwe Design Pure serie van Hüppe kan je wat betreft de maatvoering alle kanten op. De nieuwe serie is in twee modellen leverbaar: de basis Walk-In met één zijwand en een model met twee zijwanden en een zwaaideur.

Bij het model met de zwaaideur zijn de profielen leverbaar in een chroomlook design in combinatie met wit, zwart, zilvermat of grijsbruin. Bovendien is bij de enkele zijwand het glas leverbaar met een exclusief chroomdecor, dat de douchewand een uniek uiterlijk geeft. Daarnaast is het helder veiligheidsglas (6 of 8 millimeter) standaard leverbaar met de Bubbles decoratie en deels of geheel ondoorzichtig met de zandstraaldecoratie Primativa.

Bijzondere kleuren

“Wat deze serie bijzonder maakt zijn de kleuren. Er is keuze uit wit, zilvermat, zwart, grijsbruin en chroomlook. Het bicolor design en de minimalistische vormgeving zodat een grote transparantie ontstaat”, legt Hüppe uit. Optioneel zijn alle glazen uitvoeringen leverbaar in het onderhoudsvriendelijke ‘anti-plaque’. Alle modellen hebben het voordeel dat ze geschikt zijn voor een drempelloze, vlakke en veilige douchevloer.

Ook interessant