Zoeken
Menu
Zehnder Group Nederland B.V.

Zehnder Group Nederland B.V.

Toonaangevend in ventileren en verwarmen

De Zehnder Group heeft als doel gesteld om toonaangevend leverancier te zijn van comfort- en binnenklimaatsystemen. Binnen Zehnder Group Nederland is Zehnder (voorheen Zehnder- J.E. StorkAir) het merk voor ventilatie en verwarmen.

Zehnder houdt zich intensief en succesvol bezig met de ontwikkeling en productie van ventilatiesystemen voor de woningbouw, scholen en kleine utiliteitsgebouwen. Daarnaast is Zehnder adviseur en leverancier van totaaloplossingen voor het gehele binnenklimaat, tevens erkend specialist op het gebied van ventilatie in lage energiewoningen waaronder PassiefHuis.

Zehnder is daarnaast een zeer betrouwbare partner voor uw designradiatoren. Innovativiteit staat hoog in het vaandel bij Zehnder. Jaarlijks worden nieuwe producten succesvol op de markt geïntroduceerd. Hierbij staan design én installatiegemak voorop.
Zehnder kent omvangrijke mogelijkheden in maatwerk. Dit betekent letterlijk: alle vormen zonder grenzen. Daarnaast richt Zehnder zich op energiezuinige en moderne energieconcepten. Een selectie radiatoren is zeer geschikt voor lage temperatuur verwarming.

De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Onze specialisatie delen we graag met u zodat u bouwkundige en installatietechnische toepassing optimaal kunt opleveren.

Zehnder; 100% goed binnenleven!

Ga naar de website van Zehnder Group Nederland B.V.