Zoeken
Menu
Wöhler Nederland B.V.

Wöhler Nederland B.V.

Innovatieve meet-, inspectie- en reinigingstechnieken.

Sinds de oprichting in 1932 heeft Wöhler een uitzonderlijke vertrouwensrelatie op weten te bouwen met klanten en leveranciers. Open communicatie, jarenlange ervaring, passie voor techniek en streven naar perfectie zijn kenmerken, waarin wij ons herkennen.

Gezegend met een onuitputtelijke dadendrang, korte communicatielijnen, wereldwijd een getalenteerde achterban op hogescholen en universiteiten en niet te vergeten dankzij de experts in tal van vakgebieden, kunnen wij op maat gesneden en toekomstgerichte producten realiseren.

Alleen door wereldwijd de klanten en leveranciers centraal te stellen, kunnen wij blijven innoveren in onze branche. Dit met als doel aanvragen om te zetten in hoogwaardig, betrouwbaar (meet)gereedschap.

Wij zijn er voor u en “Made in Germany” staat synoniem voor kwaliteit.

Ter ondersteuning bieden wij workshops, zodat u tijdens uw werk optimaal kunt blijven presteren en zich nog beter of zelfs breder kunt profileren.

Voor een succesvolle vervulling van uw takenpakket heeft u, naast een gedegen vakkennis, behoefte aan hoogwaardige en, ter ondersteuning van uw eigen concurrentiepositie, evenzo innovatieve meet-, inspectie- en reinigingstechnieken.

Wij brengen u de ontwikkeling en productiefaciliteiten en uw inbreng in onze vergaande samenwerking, kunt u relateren aan ons motto “Techniek op maat”.

Uw Wöhler Team

Ga naar de website van Wöhler Nederland B.V.