Zoeken
Menu
Wiha Werkzeuge GmbH

Wiha Werkzeuge GmbH

Wiha ontwikkelt, construeert en produceert gereedschappen met de hoogste eisen aan functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie.

Wat maakt uw werk gemakkelijker? 
Gereedschappen, die uw efficiency verhogen, uw kosten verlagen en uw gezondheid ontzien. Daarom ontwikkelt, construeert en produceert Wiha producten met de hoogste eisen aan functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie.

Meer dan 75 jaar geleden opgericht als klein familiebedrijf voor normdelen en schroeven, is Wiha tegenwoordig een wereldwijd opererend bedrijf met productie­locaties in heel Europa, Azië en de VS – nog altijd geleid door de familie Hahn.

Wiha biedt de professional een omvangrijk assortiment hoogwaardig topkwaliteit gereed­schap, dat zich onderscheidt door de inzet van de modernste productietechnieken, door op de gebruiker gerichte innovaties, ergonomische perfectie, de hoogste kwaliteit, absolute betrouwbaarheid en een lange levensduur. In het kort: gereedschap dat uw werk merkbaar vergemakkelijkt – tools that work for you.

In 2015 ontving Wiha als eerste handgereedschapfabrikant ter wereld het internationaal erkende AGR-zegel, dat de effectiviteit en het nut van haar schroevendraaier- en tanghandgreepergonomie bevestigt. Naast deze hoogste ergonomische standaarden biedt het innovatieve assortiment aan schroevendraaiers, momentgereedschappen, stiftsleutels, bits, kunststof hamers, tangen, meetgereedschappen en flexibele slangen ook op het gebied van efficiencyverbetering en functionaliteit echte meerwaarde en voordelen voor de gebruiker in de dagelijkse praktijk. Het in 1939 opgerichte familiebedrijf ontving in 2016 de eervolle onderscheiding tot de "TOP 100" meest innovatieve middelgrote bedrijven van Duitsland te behoren en werd al in 2014 onderscheiden met de Manufacturing Excellence Award (MX Award) als beste MKB-bedrijf in Duitsland.

Ga naar de website van Wiha Werkzeuge GmbH