Zoeken
Menu
WARP Systems

WARP Systems

Bij WARP Systems zit innovatie in ons groene bloed. Zo begonnen we met het idee om de dunste en makkelijkste watergedragen vloerverwarming van Nederland te ontwikkelen. Bestaande systemen moesten dunner, sneller en lichter kunnen. Met meer installatiegemak en minder afval. Dat is gelukt: inmiddels hebben we vakmannen en doe-het-zelvers bij duizenden klussen ontzorgd. Toch blijven we innoveren, zodat onze systemen nu én in de toekomst de juiste oplossing blijven.

Het vinden van het juiste verwarmingssysteem voor de situatie en wensen van je opdrachtgever kan een hele klus zijn. Er moet rekening gehouden worden met de beschikbare opbouwhoogte, de ondergrond en de gewenste afwerking van je klant. Installatie kan een uitdaging zijn en besteed je misschien liever uit. De dunne en lichtgewicht systemen van WARP Systems zijn de oplossing voor jou als professional. Er is keuze uit twee verschillende systemen: SpeeTherm en SpeeTile. Beide zijn eenvoudig toepasbaar bij zowel nieuwbouw als renovatie. Het gepatenteerde ontwerp van de systemen maakt frezen overbodig en het plaatsen eenvoudig. Zo lever je écht vakwerk af.

Advies nodig? 

Wil je meer weten over het verwarmen en koelen van jouw situatie? Samen met jou kijken we naar de juiste oplossing voor jouw klant. Neem gerust contact met ons verkoopteam op voor de mogelijkheden.

WARP Systems b.v.
Constructieweg 1
2421 LN  Nieuwkoop
0172-574955

Ga naar de website van WARP Systems