Zoeken
Menu
Warmup Nederland

Warmup Nederland

Warmup is een ISO 9001:2008 gecertificeerd fabrikant van vloerverwarmingssystemen. We hebben meer dan 2 miljoen systemen verkocht meer dan 20 jaar handel en hebben dochterondernemingen in 11 landen. 

Als je kiest voor Warmup als leverancier voor een project dan kun je er vanuit gaan dat je met de beste technologie├źn van een wereldwijde fabrikant te maken hebt. Warmup heeft producten van de hoogste kwaliteit. We hebben de meest stevige dubbel-fluorpolymeer dunste verwarmingskabels op de markt (slechts 1.8mm in diameter). We bieden een uitgebreid assortiment aan thermostaten die we zelf hebben ontwikkeld aan de hand van onze gedetailleerde kennis van hoe hydronische, elektrische vloerverwarming en centrale verwarmingssystemen werken. Nog belangrijker is dat ze zijn ontworpen met de kennis van hoe mensen verwachten dat de producten werken.

Installatiegarantie
Warmup biedt SafetyNet™ Installatiegarantie: mocht een systeem beschadigd raken tijdens de installatie  dan vervangen we gratis het systeem (onderworpen aan algemene voorwaarden).

Beste Accreditaties
Al onze systemen voldoen aan de richtlijnen en voorschriften van de Europese Unie, zijn CE-gecertificeerd en geaccrediteerd door verschillende, onafhankelijke instituties, waaronder BEAB, VDE, FIMKO, SEMKO en UL. Daarbij komt dat we leden zijn van BEAMA en TTA.

Ga naar de website van Warmup Nederland