Zoeken
Menu
Wabtec Netherlands BV

Wabtec Netherlands BV

Wabtec opereert wereldwijd met de focus op twee markten; spoorwegen en industrie.

Wabtec Netherlands BV  is producent en leverancier van hoogwaardige relaistechnologie en draagbare test- en meetapparatuur en richt zich hiermee op het oplossen van elektrotechnische schakel- en meet uitdagingen in de elektro/mechanische industrie en installatie sectoren.

Kwaliteit: tweede natuur
Vanuit de vestiging in Ede bedienen wij de Europese en Midden-Oosten markten. De veiligheids- en kwaliteitseisen die bijvoorbeeld in de spoorwegmarkten worden gevraagd zijn extreem hoog en dat heeft ook zijn weerslag op onze industriële tak. Ook daar stellen wij dezelfde hoge eisen aan onze producten en diensten.
 
Wabtec Netherlands werkt met internationaal erkende kwaliteitsmanagementsystemen zoals ISO 9001:2008, ISO 14001 en de overtreffende trap: IRIS. Bij de wereldwijde afnemers zoals spoorwegen, energie distributienetwerken, petro/chemie, drinkwaterzuiveringen, sluizen/bruggen en inspectiebureaus zijn procesonderbrekingen onacceptabel en wordende kwalitatief hoogwaardige en ultiem betrouwbare producten van Mors Smitt geleverd, zoals relais, complete solutions/besturingen, extreem hoogwaardige energiemeetcomponenten en test- en meetapparatuur.

Test- en meetapparatuur
Naast de relaistechnologie is ook de draagbare test- en meetapparatuur een belangrijk onderdeel van Wabtec Netherlands. Apparatentesters, PV solartesters, installatietesters, megohmmeters en spanningstesters, het is maar een kleine greep uit het assortiment. En voor periodiek onderhoud en het kalibreren van de meetapparatuur kunt u terecht in ons kalibratielaboratorium dat overigens merkonafhankelijk werkt.
Onze producten vinden primair hun weg naar de eindklanten in Nederland via de elektrotechnisch groothandels. Service, kalibraties en aftersales handelen wij wel rechtstreeks af met de gebruiker/eindklant.
 

Ga naar de website van Wabtec Netherlands BV