Zoeken
Menu
Vaillant Group Netherlands B.V

Vaillant Group Netherlands B.V

De Vaillant Group biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak. 

De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 135 jaar ervaring. Met verwarmingstechnologie als kerntaak is de Vaillant Group de op een na grootste fabrikant in Europa. Bovendien is zij actief in technologieën als ventilatie en airconditioning.

De Vaillant Group is voor een belangrijk deel gericht op producten en systemen die gebruik maken van nieuwe energiebronnen. De vraag naar deze producten is groeiende in heel Europa. Dit geldt vooral voor de warmtepomp die de warmte van de aarde of de omringende lucht benutten en voor zonneboiler systemen. Een andere belangrijke pijler is hybride systemen. Deze combineren nieuwe energiebronnen met andere verwarmingstechnologieën om zeer efficiënte en intelligente systemen te creëren. 

Voor de Vaillant Group, één van ‘s werelds milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningstechnologieen, is duurzaamheid een speerpunt. Verwarming en klimaat zijn onafscheidelijk. De moderne verwarmingstechnologie kan al vandaag een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van klimaatbescherming.

Ga naar de website van Vaillant Group Netherlands B.V