Zoeken
Menu
TECE Nederland BV

TECE Nederland BV

TECE vervaardigd en verhandeld hoogwaardige installatietechnische producten en systemen.

TECE is een door de handelsgeest gedreven multinational met de thuisbasis in Duitsland. De ondernemingscultuur en visie is gebaseerd op continu onderzoek van de markt, regelmatige praktische kennisuitwisseling met ontwerpers, installateurs en opdrachtgevers, en continue ontwikkeling van nieuwe producten. Dankzij de innovatiekracht, praktijkkennis en ervaring, introduceert TECE regelmatig toonaangevende producten, die onderscheidend zijn op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit en installatiegemak. Goede voorbeelden zijn de spoeltechniek TECElux en het leidingsysteem TECElogo.

De wortels van TECE gaan terug tot in 1955. Het internationaal georiënteerde bedrijf is ontstaan uit een ingenieursbureau. De typische bedrijfscultuur van ingenieursbureaus is tot op de dag van vandaag nog steeds bij TECE aanwezig. Men stelt altijd uitdagende vragen: kan het beter, sneller, eenvoudiger en schoner?

TECE vervaardigd en verhandeld hoogwaardige installatietechnische producten en systemen. De focus van TECE ligt op duurzaamheid en kwaliteit. Zowel op het gebied van haar systeemoplossingen, productieprocessen als de relaties met opdrachtgevers, voorschrijvende en kopende klanten. TECE ziet haar relaties als partners voor lange tijd.

Welkom in de wereld van intelligente installatietechniek. Een wereld, die verandert van producten naar systeemoplossingen, die zich probleemloos, kostenbesparend en duurzaam in comfortabele woningen en gebouwen integreren.

Ga naar de website van TECE Nederland BV