Zoeken
Menu
Saval B.V.

Saval B.V.

Brandveiligheid met een verhaal

Met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van brand- en vluchtveiligheid is Saval een betrouwbare keuze voor je organisatie. Iedere dag zijn ruim 200 Saval medewerkers bezig met je veiligheid. Altijd volgens de richtlijnen van ISO 9001, jouw garantie voor kwaliteit in de organisatie en het product.

Nederlands product

In de eigen fabriek te Breda, ontwikkelt en produceert Saval o.a. je brandblussers, brandslanghaspels en haspelkasten. Maatwerk dat daardoor mogelijk is, komt tot uiting in de productnoviteiten die Saval sinds het begin ontwikkelt voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

De esthetische kant van brandveiligheid

Een ‘gemiddeld’ brandrisico bestaat niet. Een ‘gemiddeld’ bedrijf evenmin. Daarom zoek je naar de brandbeveiligingsoplossing die bij jouw specifieke toepassing het beste past. Saval beseft als geen ander dat die oplossing lang niet altijd een standaardoplossing zal zijn.

Daarom beschikken wij over een eigen afdeling productontwikkeling die steeds weer speciale oplossingen ontwerpt voor speciale situaties. Afwijkende materialen, afmetingen of kleuren zijn allemaal bespreekbaar. Als enige Nederlandse fabrikant zijn wij daardoor steeds in staat om in te spelen op jouw wensen: We know.

Monitoren en beveiligen

Kapitaalgoederen waar je bedrijfscontinuïteit van afhankelijk is wil je tot in de puntjes beveiligd hebben. Ook op tijden dat je niet in het bedrijf aanwezig bent. Automatische branddetectie- en –blussystemen worden van tekening tot inbedrijfstelling op jouw situatie en wensen uitgevoerd.

Onderhoud

Onderhoud van de producten door gecertificeerde servicemonteurs garandeert een correcte werking als het erop aan komt. Dankzij het digitale serviceproces wordt niet één blusmiddel over het hoofd gezien en beschik je vrijwel direct over alle benodigde onderhoudsgegevens. Een compleet logboek en kostenindicatie voor de komende jaren behoren ook tot de mogelijkheden, om je nog meer inzicht in je veiligheid voor de komende jaren te geven.

Vluchtwegen

Naast ontwikkeling, productie, levering en onderhoud van een uitgebreid assortiment van blusmiddelen, levert en onderhoudt Saval ook noodverlichting. Bovendien kun je ook voor veiligheidsopleidingen zoals Bedrijfshulpverlening en VCA, maar ook vluchtwegplattegronden en ontruimingsoefeningen bij Saval terecht.

Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van menselijke knowhow en apparatuur, waardoor je organisatie, de mensen die er werken én je investeringen goed zijn beveiligd.

Ga naar de website van Saval B.V.