Zoeken
Menu
Remeha

Remeha

Remeha startte in 1935 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest succesvolle hightech-fabrikanten van warmte- en warmwater producten en oplossingen.

Over Remeha
Remeha ontwikkelt producten voor zowel de zakelijke als voor de particuliere markt. Denk aan cv-ketels, zonlichtsyste­men, warmtepompen, warmwateroplossingen en temperatuurregelaars. Systemen waarbij optimaal comfort altijd centraal staat. In de afgelopen tachtig jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 400 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Hier worden alle producten gemaakt. Niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor export binnen Europa en de ‘intercompany partners’. Remeha is onderdeel van BDR Thermea Group.

Waar Remeha voor staat 
Remeha is een warm en benaderbaar bedrijf. Een bedrijf waar techniek, innovatie én een persoonlijke omgeving samengaan. The feeling of warmth verbeeldt de warmte van onze producten en onze toewijding om een langetermijnrelatie met onze klanten aan te gaan.  Daarnaast is een visie op energietransitie voor Remeha van groot belang; hoe kan Nederland de Europese CO2 -doelstelling voor 2050 realiseren? Voor Remeha ligt de sleutel voor succes bij de politiek en dient de overheid haar koers snel bij te stellen. Remeha levert hieraan graag een positieve bijdrage en laat zien hoe het wél kan. Duurzaamheid vanuit een gezonde koopmansmentaliteit.

Ga naar de website van Remeha