Zoeken
Menu
ProFit

ProFit

ProFit is om één reden in het leven geroepen; om elke klus leuker en makkelijker te maken!

Innovatieve Grondleggers

Als uitvinders van de revolutionaire Multi Purpose gatzaag, hebben wij met ProFit het leven van ontelbare vaklieden voor altijd veranderd. Door de klus tot wel 5x sneller te kunnen klaren met de hoogste afwerkingskwaliteit. Iedere keer weer opnieuw.

Ook ons gepatenteerde Click & Drill systeem speelt daarbij een belangrijke rol; vliegensvlug een prop uitdrukken, diameters wisselen of een bestaand gat vergroten? Met ProFit kan het met één druk op een knop! Zonder losse houders welteverstaan.

Reden genoeg vond de KvK om ProFit in de innovatie Top-100 op te nemen. Maar uiteindelijk gaat het ons natuurlijk om het enthousiasme van de professionele eindgebruikers.

Op vakbeurzen horen we vaak dat mensen na hun eerste ProFit ervaring nooit meer anders willen. Kijk…daar zijn we best een beetje trots op!

Oplossing voor ieder materiaal

ProFit’s R&D-afdeling werkt dagelijks aan slimme nieuwe oplossingen en we staan daarbij in direct overleg met onze eindgebruikers. Zo hebben we inmiddels voor bijna ieder project en materiaal een passende gatzaag.

En zo niet dan horen we het natuurlijk graag!

Want neem nu bijvoorbeeld onze nieuwe Clean Cut voor een snaarstrakke snijrand in gips en isolatie. Inderdaad, de ontwikkeling hiervan komt direct voort uit de aanvraag van collega professionals die dagelijks elektrisch schakelmateriaal en lichtspots installeren.

Een ‘juweeltje’ noemen ze het uiteindelijke resultaat, maar dat hebben ze wel mooi ook even aan zichzelf te danken door ons op het juiste spoor te zetten.

Drive

Wereldwijd ondervindt een steeds grotere familie van gebruikers keer op keer dat ons gereedschap sneller, langer en makkelijker werkt. Daarnaast kunnen zij erop vertrouwen dat ‘hun’ ProFit in het grootste aantal diameters verkrijgbaar is.

Telkens weer dat stapje extra zetten, oplossingen bedenken vanuit het rotsvaste vertrouwen dat we samen met de vakman het verschil kunnen maken, dat zit ons als familiebedrijf letterlijk in de genen.

ProFit is meer dan een product. Het stroomt door onze aderen!

 

Wat is jullie gat in de markt?

Ook eens het gemak van ProFit ervaren tijdens één van de vele demonstraties in het hele land, of op zoek naar advies voor een lastige klus? Neem gewoon eens contact met ons op, we helpen je graag om fluitend na het werk naar huis te gaan….Pro-for-it!