Zoeken
Menu
Phoenix Contact B.V.

Phoenix Contact B.V.

Inspiring innovations.

Wij zijn Phoenix Contact. We ontwikkelen, produceren en distribueren al bijna 100 jaar elektrotechnische producten en diensten die het werk van system-integrators, machinebouwers, apparatenbouwers en paneelbouwers net dat stapje verder helpen.

Vanuit onze bouwstenen Components, Services, Academy en Solutions stellen we u in staat om hoogwaardige technologische oplossingen te ontwikkelen, te produceren en te leveren. Deze bundeling van producten, dienstverlening, ondersteuning, kennis en kunde staat garant voor uw succes van vandaag én morgen.

Bron van kennis

Als wereldwijd markt­leider op het gebied van elektrotechniek en innovator in industriële automatisering, zijn we een bron van kennis over relevante onderwerpen waarmee iedereen in ons vak te maken heeft of krijgt. Onze knowhow delen we graag om vakmensen te inspireren, te ontwikkelen en op te leiden. Dat alles zetten we in om met u samen te werken en te innoveren, zodat u toekomstbestendig en zonder zorgen onderneemt.

Partner in innovatie

We bieden u zekerheid en creëren samen nieuwe kansen. Hoe? Met meer dan 60.000 slimme producten en oplossingen, en de beste service en support. Dat is de klik tussen onze producten en diensten, en uw uitdagingen. Door werkprocessen te faciliteren en risico te minimaliseren stellen we u in staat om te focussen op uw belangrijkste taak: het leveren van het slimste product tegen de beste prijs. Het maakt Phoenix Contact uw partner in innovatie. 

We gaan voor de klik

Phoenix Contact is een solide familiebedrijf. En dat merkt u aan hoe we met elkaar omgaan, als collega’s en als klant. Ook daar gaan we voor de klik. We staan klaar met raad en daad om u verder te helpen. En we hebben letterlijk alles in huis om samen creatieve technische oplossingen te realiseren voor iedere uitdaging. Zo maken we de wereld elke dag samen een beetje slimmer.

Ga naar de website van Phoenix Contact B.V.