Zoeken
Menu
PCE Brookhuis

PCE Brookhuis

PCE Brookhuis is een dochteronderneming van PCE Instruments GmbH. Wij hebben naast het hoofdkantoor in Duitsland, vestigingen in diverse andere landen, waaronder Spanje, UK en de USA en vertegenwoordigers over de hele wereld. 

PCE is de grootste aanbieder van innovatieve en krachtige instrumenten in de sectoren voor meet-,weeg- en regeltechniek. Ons assortiment bestaat uit ruim 10.000 verschillende instrumenten, die aan alle technische eisen voldoen. 

Hiermee bedienen wij meer dan 25 miljoen klanten over de hele wereld. Onze productie- en ontwikkelingsafdeling is geheel volgens DIN en ISO gecertificeerd. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe instrumenten en voor de productie van op maat gemaakte meetapparatuur. Daarnaast werken wij samen met Brookhuis Applied Data Intelligence. Sinds 1920 ontwikkelen zij innoverende technische producten in de proces- en voedselindustrie, petrochemie en industrie. PCE Brookhuis biedt een uitgebreide service, zoals bijvoorbeeld onze kalibratiedienst en meters die naar wens kunnen worden gepersonaliseerd.