Zoeken
Menu
Paxton

Paxton

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole, video management en deurintercom systemen. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of camera of  honderden deuren of camera’s verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. Toegangscontrole en video management bieden u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. Daarnaast kunt u heel eenvoudig terug kijken wie er werkelijk door de deur is gegaan.

Als marktleider fabriceren wij al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole, video management en deurintercom oplossingen. Onze research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligingsdoeleinden. Onze toewijding resulteert zich in producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

Toegangscontrole:

Toegangscontrole biedt een veilige, gemakkelijke en flexibele manier om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer die toegang is toegestaan. In tegenstelling tot sloten en sleutels, biedt toegangscontrole u meer functionaliteiten. Door de integratie mogelijkheden met andere installaties zoals CCTV, brand- en inbraaksystemen maar ook met HR en CRM software pakketten creëert u een complete oplossing. Meer informatie: https://www.paxton-access.com/nl/welke-oplossing/toegangscontrole

Toegangscontrole & Video Management: Combineer toegangscontrole en video management in één simpele oplossing. Beheer uw beveiliging vanaf een eenvoudig te bedienen platform, controleer de toegang tot uw gebouw en bekijk live en opgenomen videobeelden. Paxton10 is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Krijs toegang tot uw Paxton10 systeem via de volledige webbased software. Meer informatie: https://www.paxton-access.com/nl/systemen/paxton10

Draadloze deurbeslagen: Ons assortiment draadloze deurbeslagen zijn voorzien van een ingebouwde kaartlezer en controller. Om u meer flexibiliteit te bieden kunnen de beslagen standalone worden toegepast of als onderdeel van een complete toegangscontrole oplossing. De elektronische deurbeslagen communiceren volledig draadloos, waardoor bekabeling niet nodig is. De beslagen kunnen rechtstreeks op de deur worden gemonteerd wat zorgt voor besparing op installatiekosten.

Meer informatie: https://www.paxton-access.com/nl/welke-oplossing/draadloze-deurbeslagen/

Deurintercom:

Een deurintercom systeem maakt het mogelijk een bezoeker die aanbelt bij de buitenpost te identificeren op een binnenpost voordat er toegang wordt gegeven tot het gebouw. Ons deurintercom systeem bestaat uit drie eenvoudige modules; buitenpost, deurcontroller en binnenpost. Door de integratie met het Net2 of Paxton10 systeem, kunnen gebruikers ook toegang krijgen met een kaart, tag of pin. Ook is het deurintercom systeem volledig standalone te gebruiken.

Meer informatie: https://www.paxton-access.com/nl/welke-oplossing/deurintercom-systeem/

Experience Center

Het Paxton Benelux Experience Center is onze state of the art showroom. Hier kunt u alle Paxton producten zelf zien en voelen. Ervaar onze software en live demonstratie met cctv en inbraak integratie. Tevens kunt u terecht in ons Experience Center voor technische product trainingen. Maak een afspraak en beleef het zelf.

Meer informatie: https://www.paxton-access.com/nl/over-paxton-benelux/experience-center/

Contactgegevens:

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag!

NL: +31(0)76 3333 999
BE: +32 (0) 78485147

support@paxton-benelux.com

Korte Huifakkerstraat 34, 4815 PS, Breda, Nederland

Ga naar de website van Paxton