Zoeken
Menu
Orcon / Thercon

Orcon / Thercon

Sinds 2020 hebben Orcon BV en Thercon BV de krachten gebundeld en vanaf mei 2021 gaan wij samen verder onder de vlag van Groupe Atlantic. Met alles wat doen, richten we ons op duurzame oplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat. 

Ventilatie

Wij ontwikkelen en leveren een breed assortiment ventilatie producten van het merk Orcon. We hebben een uitgebreid programma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op all-electric totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Warmtepompen

Naast ventilatie zijn wij gespecialiseerd in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen voor woningbouw en utiliteitsgebouwen. Hierbij werken wij met de producten van het merk Atlantic en Fujitsu.

Airconditioning

Onze derde groep producten betreft airconditioning voor het koelen én verwarmen van één of meerdere ruimtes met behulp van split aircoheaters of multisplit systemen van het merk Fujitsu.

Totaaloplossingen

Omdat we zowel ventilatie, als warmtepompen als airconditioning leveren, kunnen we de beste all-electric totaaloplossingen bieden om gebouwen duurzaam te koelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren. Hierbij maken wij o.a. gebruik van ons unieke 'Green Igloo' concept. Een aanpak waarbij we het gehele proces van calculatie tot installatie begeleiden. En heldere klimaatgaranties kunnen afgeven.

Contact

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact op met Orcon/Thercon BV. Uw alles in één leverancier voor all-electric totaaloplossingen voor verwarmen, verkoelen en ventileren. Graag adviseren we u over de toepassing van onze producten in uw project!

Ga naar de website van Orcon / Thercon

Orcon / Thercon heeft nog geen producten op InstallatieProfs.nl