Zoeken
Menu
Orcon

Orcon

Groupe Atlantic Nederland levert een breed assortiment ventilatieproducten van het merk Orcon. Hierbij bieden wij een uitgebreid programma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Onze focus ligt op het produceren van duurzame ventilatieproducten die passen in de wereld van morgen. Daarbij is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, met een ventilatieoplossing op maat.

Wij ontwikkelingen onder andere vraaggestuurde mechanische afzuigventilatiesystemen (MVS-reeks), balansventiliatie met warmteterugwinning en zonesturing  (HRC-reeks), en utiliteitsventilatie met warmteterugwinning (WTU-reeks).

Totaaloplossingen

Naast ventilatie zijn wij gespecialiseerd in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen. Hierbij werken wij met de producten van Fujitsu en Atlantic. Zo kunnen we de beste all-electric totaaloplossingen bieden om gebouwen duurzaam te koelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren. Hierbij maken wij o.a. gebruik van ons unieke totaalconcept. Een aanpak waarbij we het gehele proces van calculatie tot installatie begeleiden en heldere klimaatgaranties kunnen afgeven.

Over Groupe Atlantic Nederland

Wilt u meer weten over onze Orcon ventilatieproducten of totaaloplossingen voor woningbouw en utiliteit? Neem dan contact op met Groupe Atlantic Nederland. Uw alles in één leverancier voor all-electric totaaloplossingen voor verwarmen, verkoelen en ventileren. Graag vertellen we u meer over ons brede gamma met o.a. de topmerken Atlantic, Fujitsu, en Orcon.

Ga naar de website van Orcon