Zoeken
Menu
MW-Instruments B.V.

MW-Instruments B.V.

Leverancier van meetapparatuur én onafhankelijk servicebedrijf voor reparatie en kalibratie van deze instrumenten.

We zijn in 2005 opgericht en gevestigd in Almere. Ons bedrijf bestaat op dit moment uit zes medewerkers. Bij ons profiteert u van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor wij flexibel inspringen op uw wensen en u snel van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit
Net als bij u, staat ook bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Kalibraties en reparaties voeren wij uit in ons kalibratielaboratorium of bij u op locatie volgens de internationaal geldende standaards. U kunt bij ons al uw meetinstrumenten laten repareren of kalibreren. Daarbij maakt het niet uit van welk fabrikaat de meetapparatuur is. Hierdoor behoudt u het overzicht over uw apparatuur.

Kalibratie op locatie
Wij hebben een eigen service- en kalibratietechnicus die met de kalibratiebus bij u of uw klant komt om centrales te kaliberen en onderhouden.

Onze deur staat voor u open
Voor vragen, kalibraties en reparaties staat onze deur vijf dagen in de week open. Heeft u uw meetinstrument snel weer nodig? Kom dan naar Almere en wacht ter plekke onder het genot van een kopje koffie totdat de instrumenten weer klaar zijn voor gebruik.

Ga naar de website van MW-Instruments B.V.