Zoeken
Menu
Mors Smitt B.V.

Mors Smitt B.V.

Mors Smitt opereert wereldwijd met de focus op twee markten; spoorwegen en industrie.

Mors Smitt (voorheen Nieaf-Smitt B.V.) is producent en leverancier van hoogwaardige relaistechnologie en draagbare test- en meetapparatuur en richt zich hiermee op het oplossen van elektrotechnische schakel- en meet uitdagingen in de elektro/mechanische industrie en installatie sectoren.

Nieaf-Smitt B.V. was al jaren onderdeel van ‘Mors Smitt Holding’ met wereldwijd vier R&D- en productielocaties en vijf verkoopkantoren. Sinds 2012 is Nieaf-Smitt B.V. onderdeel van Wabtec Corporation en is ook de firmanaam gewijzigd in Mors Smitt B.V. Wabtec Corporation is een krachtige wereldwijde speler (8.500 medewerkers, jaaromzet $2,5 miljard, NYSE=WAB) en onderdeel zijn van deze zeer succesvolle organisatie biedt geweldige mogelijkheden voor verdere procesoptimaliseringen. Meer kennis en capaciteit en binnen de nieuwe bedrijfscultuur bovendien nóg meer aandacht voor kwaliteit en service.

Kwaliteit: tweede natuur
Vanuit de vestiging in Utrecht bedienen wij de Europese en Midden-Oosten markten. De veiligheids- en kwaliteitseisen die bijvoorbeeld in de spoorwegmarkten worden gevraagd zijn extreem hoog en dat heeft ook zijn weerslag op onze industriële tak. Ook daar stellen wij dezelfde hoge eisen aan onze producten en diensten.
 
Mors Smitt werkt met internationaal erkende kwaliteitsmanagementsystemen zoals ISO 9001:2008, ISO 14001 en de overtreffende trap: IRIS. Bij de wereldwijde afnemers zoals spoorwegen, energie distributienetwerken, petro/chemie, drinkwaterzuiveringen, sluizen/bruggen en inspectiebureaus zijn procesonderbrekingen onacceptabel en wordende kwalitatief hoogwaardige en ultiem betrouwbare producten van Mors Smitt geleverd, zoals relais, complete solutions/besturingen, extreem hoogwaardige energiemeetcomponenten en test- en meetapparatuur.

Test- en meetapparatuur
Naast de relaistechnologie is ook de draagbare test- en meetapparatuur een belangrijk onderdeel van Mors Smitt. Apparatentesters, PV solartesters, installatietesters, megohmmeters en spanningstesters, het is maar een kleine greep uit het assortiment. En voor periodiek onderhoud en het kalibreren van de meetapparatuur kunt u terecht in ons kalibratielaboratorium dat overigens merkonafhankelijk werkt.
Onze producten vinden primair hun weg naar de eindklanten in Nederland via de elektrotechnisch groothandels. Service, kalibraties en aftersales handelen wij wel rechtstreeks af met de gebruiker/eindklant.
 

Ga naar de website van Mors Smitt B.V.