Zoeken
Menu
LEDVANCE

LEDVANCE

LEDVANCE is een van 's werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten en biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingen, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio's in de sector alsook traditionele lichtbronnen.

LEDVANCE is ontstaan vanuit OSRAM en combineert traditionele algemene verlichting met moderne, geavanceerde verlichtingstechnologieën. De basis van LEDVANCE wordt gevormd door vertrouwde, langdurige klantrelaties en een sterk distributienetwerk dat uitstekende toegang tot de wereldwijde markt biedt. Gebaseerd op onze kennis van de verlichtingsmarkt, populaire technologieën en veranderende behoeften, spelen wij in op de specifieke en individuele vraag van zowel directe als indirecte klanten.

LEDVANCE is actief in meer dan 140 landen en is toegewijd aan verantwoordelijk handelen richting klanten, werknemers, zakenpartners, de maatschappij en het milieu - op elke locatie.

Ga naar de website van LEDVANCE