Zoeken
Menu
KWx B.V.

KWx B.V.

Experts in Solutions: Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten.

KWx, onderdeel van Hanzestrohm, is specialist op het gebied van vermogenselektronica en meetinstrumenten. Hierbij is de laatstgenoemde divisie opgesplitst in de vakgebieden Elektrotechnisch Meten en MeterCare: een merkonafhankelijke kalibratie- en reparatieservice voor meetapparatuur.

Ons kalibratie- en reparatielaboratorium is door de RvA geaccrediteerd volgens de EN ISO/IEC 17025:2017 norm. De RvA accreditatie geeft nog meer vertrouwen en zekerheid dat de kalibratieprocedures en overige gestelde eisen van MeterCare op orde zijn. Zowel het kwaliteitsmanagementsysteem als de technische bekwaamheid worden door de RvA getoetst.

Als specialist in veilig en zeker meten levert KWx professionele test- en meetinstrumenten voor uiteenlopende elektrotechnische inspecties. Deze instrumenten zijn met de grootste zorg vervaardigd en voldoen aan de laatste normen zoals de NEN 1010 en NEN 3140 voor de Nederlandse markt.

KWx werkt uitsluitend met internationale topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen in de elektrotechnische branche. Door actuele product- en applicatiekennis worden toekomstbestendige meetoplossingen aangeboden aan verschillende elektrotechnische disciplines.

Deze kennis wordt ook gedeeld tijdens onze workshops en kennisdagen. Hier praten wij je bij over nieuwe technieken, meetinstrumenten of andere ontwikkelingen in de elektrotechnische branche. Tijdens deze informatieve sessies kan je ook zelf nieuwe ontwikkelingen en instrumenten uitproberen.

Ga naar de website van KWx B.V.