Zoeken
Menu
Infralektra B.V.

Infralektra B.V.

Infralektra BV is gespecialiseerd op het gebied van leveringen van componenten voor distributie en transport van elektrische energie in zowel laagspanning-, middenspanning en hoogspanningsnetten. Daarnaast leveren zij specialistische gereedschappen/ hulpmiddelen die bij de montage van deze netten nodig zijn.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheid van personeel is een belangrijk thema en krijgt steeds meer aandacht. Daarvoor leveren wij een uitgebreid programma persoonlijke beschermingsmiddelen voor het veilig werken aan of in de nabijheid van onderspanning staande delen. Persoonlijke beschermingsmiddelen die aan de hoogste eisen voldoen en die ook getest zijn volgens de nieuwste beproevingsmethoden. Al deze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn ook volgens de nieuwste Europese verordening 2016/425 die de richtlijn 89/686/EEG vervangt.

Voor uitgebreide informatie over normen, testmethoden en de nieuwe Europese verordening voor persoonlijke beschermingsmiddelen komen wij graag bij u langs om een toelichting te geven.

Ga naar de website van Infralektra B.V.