Zoeken
Menu
Groupe Atlantic Nederland

Groupe Atlantic Nederland

Groupe Atlantic Nederland (voorheen Orcon / Thercon)  is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Fujitsu, Atlantic en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee!

Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat. Gezond, duurzaam en bovenal comfortabel. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

Ventilatie

Wij ontwikkelen en leveren een breed assortiment ventilatie producten van het merk Orcon. We hebben een uitgebreid programma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op all-electric totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Warmtepompen

Naast ventilatie zijn wij gespecialiseerd in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen voor woningbouw en utiliteitsgebouwen. Hierbij werken wij met de producten van het merk Atlantic en Fujitsu.

Airconditioning

Onze derde groep producten betreft airconditioning voor het koelen én verwarmen van één of meerdere ruimtes met behulp van split aircoheaters of multisplit systemen van het merk Fujitsu.

Totaaloplossingen

Omdat we zowel ventilatie, als warmtepompen als airconditioning leveren, kunnen we de beste all-electric totaaloplossingen bieden om gebouwen duurzaam te koelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren. Hierbij maken wij o.a. gebruik van ons unieke totaal concept. Een aanpak waarbij we het gehele proces van calculatie tot installatie begeleiden. En heldere klimaatgaranties kunnen afgeven.

Contact

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact op met Groupe Atlantic Nederland. Uw alles in één leverancier voor all-electric totaaloplossingen voor verwarmen, verkoelen en ventileren. Graag vertellen we u meer over ons brede gamma met o.a. de topmerken Atlantic, Fujitsu, en Orcon.

Ga naar de website van Groupe Atlantic Nederland