Zoeken
Menu
Gilde Software B.V.

Gilde Software B.V.

Eén pakket om alle processen in uw installatiebedrijf te automatiseren

Als u een auto koopt, heeft u een grote keuze.  Gelukkig. Want u heeft uw eigen eisen, wensen en voorkeuren. 
Waarom zou dat bij een pakket bedrijfssoftware niet zijn? Het pakket moet úw bedrijfsprocessen automatiseren, toch? En uw bedrijf is niet als elk ander. 
Daarom is het Gilde-systeem gebouwd op flexibiliteit. Het pakket voegt zich naar de eisen en wensen van uw bedrijf. Ons motto: automatiseren is organiseren. Samen met u maken we een röntgenfoto van uw organisatie. Misschien zijn er processen die efficiënter kunnen of die u juist niet wilt automatiseren. Als u vindt dat de organisatie stáát, kijken we hoe het Gilde-systeem dit kan ondersteunen. De ene organisatie heeft bijvoorbeeld genoeg aan een eenvoudige digitale werkbon. De andere wil ondersteuning voor geavanceerde field service. Een derde wil materiaal kunnen beheren en keuren. Flexibel finetunen, noemen we dat.

Calculatie is het hart

Het Gilde-systeem is ontstaan als calculatieprogramma. Vakmensen wilden professioneel kunnen calculeren en offertes uitbrengen. Toen bleek dat diverse branches enthousiast waren over het programma, volgden er snel uitbreidingen. Zo zijn we in de praktijk uitgegroeid tot totaalleverancier van branchespecifieke bedrijfssoftware. 

Ga naar de website van Gilde Software B.V.