Zoeken
Menu
Fujitsu Aircoheaters

Fujitsu Aircoheaters

Groupe Atlantic Nederland is al tientallen jaren de exclusief importeur in Nederland van het Japanse topmerk voor warmtepompen en airconditioning: FUJITSU. Dit merk is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit. 

Aircoheaters voor woningbouw en utiliteit

Met ons programma lucht/lucht warmtepompen wordt duurzame energie omgezet in warme of koele lucht die middels AircoHeaters gelijkmatig verspreid wordt in een kantoor, winkel, restaurant, hotel, villa, of andere ruimten. Hierbij bieden wij zowel single split oplossingen als uitgebreide VRF toepassingen.

Shogun en Osmoz

Ook voor grote utiliteitsprojecten kunt u bij ons terecht. Naast een uitgebreid VRF assortiment bieden wij ook twee technologische hoogstandjes: de Osmoz en Shogun, voor situaties waarin grote oppervlakten voorzien moeten worden van een perfect gestuurd binnenklimaat.

Over Groupe Atlantic Nederland

Wilt u meer weten over onze Fujitsu aircoheaters en VRF oplossingen? Neem dan contact op met Groupe Atlantic Nederland. Uw alles in één leverancier voor all-electric totaaloplossingen voor verwarmen, verkoelen en ventileren. Graag vertellen we u meer over ons brede gamma met o.a. de topmerken Atlantic, Fujitsu, en Orcon.

Ga naar de website van Fujitsu Aircoheaters