Menu
Eldra B.V.

Eldra B.V.

Kabeloplossingen & Speciaalkabel op maat voor de industrie & machinebouw, infra en utiliteit & woningbouw. 

Eldra is een specialist in de internationale kabelsector. Sinds 1962 bieden we innovatieve oplossingen Door sinds 1962 op succesvolle wijze de aanwezige expertise te combineren met een hightech machinepark heeft Eldra zich kunnen toespitsen op professioneel advies en professionele creatieve kabel-oplossingen.

Kabeloplossingen & Speciaalkabel op maat
Als het gaat om specifieke kabeloplossingen denken wij uitgebreid mee met onze klanten. Deze aanpak resulteert in kabeloplossingen die precies aansluiten op uw toepassing en specificaties. Uitgangspunten voor alle kabelontwerpen zijn innovatief, duurzaam en toegevoegde waarde voor de klant. Zo zijn wij in staat om voor iedere klant een optimale oplossingen te bieden inclusief speciaalkabels die op maat volgens uw specificatie geproduceerd kunnen worden.

Markten
Eldra is actief in meer dan 10 landen binnen de EU en heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve kabel-oplossingen voor industriële, elektrische- en communicatiesystemen en -toepassingen. Je vindt ons met name in de onderstaande markten:

  • Industrie & Machinebouw
    Energietransport, besturings- en schakelsystemen, meet- en regelsystemen, medische apparaten, machinebouw en paneelbouw.
  • Infra
    Detectie, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties (VRI) en verkeersmonitoring- en signalering.
  • Utiliteit & Woningbouw
    Energie distributie, netvoeding, brandmeldinstallaties, communicatie en HVAC