Zoeken
Menu
ECR-Nederland BV

ECR-Nederland BV

ECR-Nederland houdt zich, als koeltechnische groothandel, bezig met de verkoop van componenten en assembleert unieke, op maat gemaakte prefab koelinstallatie unit.

Door kennis, ervaring en techniek te bundelden levert ECR-Nederland een complete dienstverlening voor elk koeltechnisch project. De klanten van ECR-Nederland zijn installatiebedrijven, F-gassen gecertificeerde bedrijven en airconditioningbedrijven.

Wij gaan een nauwe samenwerking aan met de installateur en technische specialisten. Dankzij een grote variatie aan componenten en apparatuur krijgt de klant wat hij zoekt. Met onze opslagcapaciteit en snelle netwerken kunnen we aan elke vraag direct voldoen. Daardoor kunnen concepten omgezet worden in realiteit. Als onderdeel van een wereldwijde organisatie hebben we de technische support en de veelzijdigheid in huis en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

ECR-Nederland is daarnaast gespecialiseerd in het op maat maken van iedere specifieke unit. Samen met de installateur worden speciale units snel en vakkundig gerealiseerd. Voor de inkoop van deze producten werken we nauw samen met een groot aantal, zeer betrouwbare fabrikanten. De voordelen van deze samenwerkingen zijn gebaseerd op technologische kennis van zaken, onderzoek en ontwikkeling van (eigen) kwaliteitsproducten. Dit resulteert in een snelle levering en een goede begeleiding in het verdere traject.

Service is voor ons van grote waarde. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen heeft ECR-Nederland vier filialen verspreid over het land. Neem contact op met een van onze filialen. We leren jou graag kennen!

Contactgegevens Hoofdkantoor Oirschot:

Westfields 1210
5688 HA Oirschot
Nederland
WebsiteE-mail
Telefoon: +31 (0)40-299 06 00

Ga naar de website van ECR-Nederland BV