Zoeken
Menu
Econox B.V.

Econox B.V.

Econox is een groeiend gespecialiseerd bedrijf die alles op het gebied van luchtbehandeling en ventilatieproducten op de markt brengt. De onderneming behoort tot een van de grotere spelers op deze niche markt. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Econox gebruikt alleen de nieuwste innovatieve technieken voor het produceren van haar hoogwaardige producten.

Bij Econox profiteert u van een scherpe prijsstelling. Bestellen kan zowel direct via de online webshop als telefonisch of per e-mail. Een groot deel van de producten is ETIM geclassificeerd waardoor u eenvoudig kunt zoeken op basis van Europese standaarden. Tevens is het assortiment beschikbaar via 2ba. 

Econox is premium distributeur van Ruck® ventilatoren. Een Duits A-merk met meer dan 25 jaar ervaring als totaal fabrikant van ventilatoren en luchtbehandelingskasten. Als voorraadhouder is Econox in staat om een groot deel van het assortiment direct te leveren.

Econox is lid van De Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten (VLA).