Zoeken
Menu
Econox B.V.

Econox B.V.

Econox is een gespecialiseerde producent en leverancier voor alles op het gebied van luchtbehandeling en ventilatie. De onderneming behoort tot een van de grotere spelers op deze niche markt. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken zoals Ruck en Grada. Econox biedt haar uitgebreide assortiment aan in Nederland, België en Duitsland. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de nieuwste innovatieve technieken voor het produceren van hoogwaardige producten.

Een groot deel van de producten is ETIM geclassificeerd waardoor u eenvoudig kunt zoeken op basis van Europese standaarden. Tevens is het assortiment beschikbaar via 2ba.

Ruck ventilatoren 

Econox is premium distributeur van Ruck® ventilatoren. Een Duits A-merk met meer dan 25 jaar ervaring als totaal fabrikant van ventilatoren en luchtbehandelingskasten. Als voorraadhouder is Econox in staat om een groot deel van het assortiment direct te leveren.

Klant worden 

Bij Econox profiteert u van een scherpe prijsstelling. Bestellen kan zowel direct via de webshop als telefonisch of per e-mail. Met een eigen account ziet u in de webshop direct de actuele voorraad en de prijzen met uw klantspecifieke korting. Neem contact met ons op voor het maken van een account of neem een kijkje op onze website.