Zoeken
Menu
Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control zet gezondheid en de bewoner in al zijn ontwikkelingen op vlak van ventilatie- en zonweringsystemen centraal, steeds met een knipoog naar optimaal bewonerscomfort en maximale energie-efficiëntie. 

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Het 101.000 m² grote bedrijf situeert zich in Veurne (België), gelegen langs de E40. Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: natuurlijke ventilatie via het kozijn of de gevel, ventilatieboxen (systeem C & D), warmtepomptechnologie én ook zonwering. Doekzonwering of architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt ook voor een daling van de koellast.

Duco heeft de productie in handen als 100 % Belgisch fabrikant. Een compleet gamma van innovatieve totaaloplossingen voor woningen, kantoren, scholen of zorginstellingen vormen de ultieme garantie voor een optimaal binnenklimaat waarin iedereen zich thuis voelt.

Duco, Home of Oxygen.

Bekijk hier onze corporate movie 

Ga naar de website van Duco Ventilation & Sun Control