Zoeken
Menu
Delta Technics Engineering B.V.

Delta Technics Engineering B.V.

Als temperatuur er toe doet voor uw primaire processen, is Delta Technics uw partner. 

Via kundige installateurs bedienen wij vele branches en sectoren waar beheersing van temperatuur en klimaat een kritische factor is. Delta Technics levert wat nodig is voor een (gesloten) koelketen. Wij leveren apparatuur/componenten, meet- en regelapparatuur en software voor bediening, op basis van diep gaande kennis en jarenlange ervaring.

Historie

Delta Technics begon in 1978 als handelsfirma in koeltechnische (hoofd)componenten. Met de kennis en ervaring die we daarmee opbouwden, hebben we ons bekwaamd in ieder onafhankelijk component en daarom zijn we de specialist in het ontwerpen, tekenen en berekenen van installaties en systemen.
Als handelsmaatschappij zochten en zoeken we steeds naar de beste componenten bij; van het kleinste schroefje tot krachtige compressoren, condensatoren en warmtewisselaars. Wat we niet vonden in de markt, zijn we zelf gaan produceren. Met tot gevolg een zeer compleet en kwalitatief hoogstaand productenassortiment. Vandaag staat er een betrouwbaar en getalenteerd team klaar om elke uitdaging op klimaattechnisch beet te pakken.

Aanpak

Delta Technics werkt via totaal installateurs. Die weet ons te vinden als er uitdagende projecten uitgewerkt moeten worden. Samen bieden we de eindklant de beste oplossing, door onze kennis en kunde te koppelen aan het vakmanschap van de installatietechnicus. We noemen dat gebundelde meerwaarde.

Door onze kennis van de volledige koelketen kunnen wij meedenken over en meerekenen aan de beste oplossing. Vervolgens kunnen we de daarbij behorende componenten en de hard- en software voor bediening leveren. Integrale aanpak, creativiteit, oplossingsgerichtheid en gerichte service op probleemloze operatie kunt u van ons verwachten.

Visie

Delta Technics ziet een sterke behoefte in de markt aan integrale benadering van koeltechnische vraagstukken, en terecht! Delta beziet elk project van kop tot staart en kan zowel kennis als componenten leveren. Onze partner, de totaal installateur, zorgt voor een vlekkeloze implementatie. De medewerkers van Delta staan hen bij met raad en daad en creatieve oplossingen.

Missie

Delta Technics wilt de klanten van haar klanten, de totaal installateurs, optimale koel- en/of klimaatoplossingen bieden. Daartoe ontwikkelen we systemen en produceren en leveren we componenten. Een oplossing is voor ons optimaal als die bijdraagt aan de continuïteit van de bedrijfsvoering van de eindgebruiker op een manier die duurzaam en verantwoord is. Delta wil voor haar eigen mensen en organisatie een vruchtbare en duurzame omgeving scheppen. Delta heeft de ambitie te blijven behoren tot de top in haar vakgebied.

Ga naar de website van Delta Technics Engineering B.V.