Zoeken
Menu
Controlin

Controlin

Voor producten, services en oplossingen op het gebied van energiemanagement en gebouwautomatisering.

Kennis, kunde en componenten. Dat is waar we voor staan. Met inzet van deze middelen gaan we net een stapje verder en kun je erop rekenen dat we oplossingen leveren waar jij mee verder komt.

Energiemanagement en gebouwautomatisering zijn slechts twee van de vele oplossingen die voor onze klanten tot de mogelijkheden behoren. Zo zijn we ook in te schakelen voor onder andere bliksem- en overspanningsbeveiliging en enginemanagement. Dankzij ons netwerk van gespecialiseerde partners, onze eigen productlijn én de (technische) kennis van ons team bieden wij de elektrotechnische markt een brede range aan oplossingen en uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden.

  • De meest gangbare producten direct uit voorraad leverbaar;
  • Niet-gangbare producten snel leverbaar dankzij onze nauwe samenwerking met leveranciers;
  • Vanuit onze werkplaats levering van maatwerk producten mogelijk;
  • Ruime mogelijkheden op het gebied van ondersteuning bij technische vraagstukken;
  • Onze engineers assisteren bij inbedrijfstellingen en zijn daarmee een aanvulling op het technische team van onze klanten;
  • Wij fungeren als kennisbank voor onze klanten door hen technische documentatie, technische trainingen en demo’s aan te bieden. Trainingen en demo’s kunnen gegeven worden bij de klant op locatie, maar ook vanuit onze zeer geavanceerde testruimte waarin we technische installaties simuleren.

We doen er dus alles aan om oplossingen te leveren waar onze klant verder mee komt. Bij Controlin zeggen we niet voor niets ‘We energize the best solutions’.

Ga naar de website van Controlin