Zoeken
Menu
Bo-Air Luchtbehandeling B.V.

Bo-Air Luchtbehandeling B.V.

DE KRACHT VAN BO-AIR

Compleet en duurzaam programma

BO-AIR, gevestigd in Drunen is al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier als het gaat om producten op het gebied van klimaatbeheersing, zoals een uitgebreide range Ecovent hoog rendement WTW units.

Overal waar ventilatie wenselijk en/of noodzakelijk is zoals in kantoren, scholen, winkels, restaurants, sportaccommodaties en zwembaden zorgen de units en installaties van BO-AIR voor een perfect binnenklimaat met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Door de toepassing van energiebesparende producten en materialen voldoen de Ecovent units bovendien aan de steeds strenger wordende eisen die worden gesteld op het gebied van binnenklimaat en energiebesparing. Als totaalleverancier levert BO-AIR voor iedere branche en voor elk project in zowel nieuwbouw als renovatie de juiste producten en indien gewenst complete systemen op het gebied van:

  • luchtbehandeling
  • luchtontvochtiging
  • airconditioning
  • ventilatie
  • warmtepomp systemen

Snelle levering – geen vertraging

BO-AIR beschikt over een ruim assortiment componenten en onderdelen voor luchtbehandeling units en installaties. Deze zijn direct leverbaar, waardoor er geen vertraging in de realisatie van het project hoeft op te treden.

Zwembaden

Als een van de weinige is BO-AIR bovendien gespecialiseerd in klimaatbeheersing in zowel particuliere- als publieke zwembaden. Het uitgebreide programma luchtontvochtigers en het gedegen vakmanschap van BO-AIR staan garant voor een optimaal binnenklimaat in het zwembad.

Totaalleverancier

Naast leverancier van een uitgebreide range producten ten behoeve van luchtbehandeling biedt BO-AIR als totaalleverancier ook deskundige ondersteuning tijdens het hele traject; van advies, ontwerp en engineering tot en met de oplevering en in bedrijfstelling van de complete  installatie.

Meer informatie vindt u op www.bo-air.nl