Zoeken
Menu
BITZER Benelux BVBA

BITZER Benelux BVBA

BITZER is wereldwijd een van de leidende producenten van compressoren voor de koude- en klimaattechniek.

De compressor is het hart van iedere koeltechnische installatie. Een hart dat betrouwbaar moet kloppen. Dit garandeert de naam BITZER al 80 jaar lang: wereldwijd maatgevende compressortechniek waarmee u iedere koel- of klimaattechnische installatie met zekerheid beheerst.

Als zelfstandige onderneming met meer dan 3000 werknemers concentreren wij onze kennis en onze vaardigheden op het ontwikkelen en produceren van onze compressoren.

Technologisch leiderschap, onafhankelijkheid en compromisloze kwaliteit zijn de pilaren waarop BITZER is gebouwd. Wij streven ernaar zowel onze compressoren alsook de wijze waarop ze worden geproduceerd voortdurend te verbeteren en zetten zo de normen waarnaar de industrie zich richt.

Service van vroeg tot laat, Support van A tot Z

BITZER zoekt het rechtstreekse contact met de mensen in onze industrie. Installateur, ontwerper of consultant of eindgebruiker, wij staan klaar om u te ondersteunen. Onze klanten waarderen de uniek veelzijdige documentatie die wij hen online gratis ter beschikking stellen. Hiertoe behoren gedetailleerde technische informatie, gebruiks- en onderhoudshandleidingen, onderdelenlijsten en toepassingsspecifieke artikelen.

Dit alles wordt ondersteund door een breed scala aan seminaries en trainingen die wij in onze trainingscentra of bij u kunnen aanbieden.

Het team van BITZER Benelux ondersteunt u graag bij al uw compressorvragen!

Onze kwaliteitseisen zijn hoog, essentiële componenten worden altijd door BITZER geproduceerd

Ga naar de website van BITZER Benelux BVBA