Zoeken
Menu
Batterij Import Nederland B.V.

Batterij Import Nederland B.V.

Dé specialist op batterij- en accu gebied. 

Batterij Import Nederland is een technisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en assemblage van A-kwaliteit batterijen, accu's, batterijen- en accupacks. Wij richten ons met name op elektrotechnische bedrijven, beveiligingsbedrijven, industriële bedrijven, (semi)overheidsbedrijven en energiebedrijven. Maar ook retailers, ziekenhuizen en zorginstellingen vinden bij ons de juiste producten in gepaste aantallen, altijd uit voorraad leverbaar. Wij blijven innoveren en investeren in de toekomst, niet alleen op het gebiedt van nieuwe producten maar zeker ook op ICT gebied zoals online bestellen, elektronisch bestellen (volgens de ETIM 7 standaard), digitale orderbevestiging en digitale facturering.

Naast het feit dat wij u een breed assortiment batterijen en accu's kunnen aanbieden tegen interessante prijzen, hebben wij ook een grote productiecapaciteit beschikbaar waar we alle denkbare batterijen- en accupacks kunnen assembleren. Of het nu gaat om een prototype of een complete serie, wij hebben de juiste apparatuur en technische kennis in huis voor een perfect eindresultaat. Wij verzorgen het volledige traject vanaf het eerste design, het ontwerp van de elektronica, naar prototyping tot aan leveringen van serieproductie al dan niet voorzien van uw eigen label en/of verpakking. Batterij Import Nederland is ISO 9001 & 140001 gecertificeerd.

Officieel distributeur en leverancier van de merken Saft Batteries, Arts Energy, GP Batteries, muRata, Duracell, Procell, Energizer, pbq, Yuasa, Varta en Philips.

Ga naar de website van Batterij Import Nederland B.V.